فتوشاپ در طراحی سایت چه نقشی دارد؟ شاید اکثر کاربران به این موضوع فکر کرده باشند که اجزای اصلی یک وب سایت نوع برنامه نویسی و محتوای آن است و گرافیک عنصر پر اهمیتی نیست و مهمترین چیز رسیدن کاربران به اطلاعات و موضوع مورد نظرشان است.
برای مثال اگر خود شما مجبور به خرید مایحتاج روزانه خانه تان باشید و دو مغازه یکی در مسیر سمت راست و دیگر در مسیر سمت چپ خانه باشد کدام را انتخاب می کنید؟ مسیر سمت راست را شهرداری کاملا گل کاری کرده و می توانید از روی چمنهای تازه و سبز عبور کنید و به مقصد برسید ولی مسیر سمت چپ ساختمان نیمه کاره ای است که برای عبور از آن پستی و بلندی های زیادی زیر پایتان قرار میگیرد.
فتوشاپ در طراحی سایت دقیقا همین کار شهرداری را انجام میدهد به زبان ساده تر مسیر عبور کاربران سایت را زیبا می کند تا افراد بیشتری به سایت تان قدم بگذارند و از آن استفاده کنند.
هر سایت دو بخش اساسی دارد:
- بخش ظاهری سایت (یعنی همان چیزی که کاربران در مانیتور خود می بینند)
- بخش پنل سایت (بخش کد نویسی و مدیریت وب سایت)
ما از فتوشاپ برای بخش ظاهری وب سایت استفاده می کنیم و به طراحی فضای کلی سایت، دکمه ها، اسلایدر، بنرها و سایر المانهای بصری می پردازیم.
چگونه از فتوشاپ در طراحی سایت استفاده کنیم؟
قالب وب سایت باید از لحاظ گرافیکی متناسب با سلیقه کاربر و موتورهای جستجوگر باشد. سلیقه کاربران که با تجربه گرافیست وب و صحبت با مشتری به دست می آید.
اما موتورهای جستجوگر به موارد زیادی توجه دارند چیزهایی که خیلی بیشتر از سلیقه یک مشتری باید برای یک طراح هائز اهمیت باشد.
- عکسها را با کیفیت خوب و حجم کم طراحی کنید.
- حجم مناسب برای تصاویر زیر ۲۰۰ کیلو بایت است.
- رزولیشن را همیشه در کارهای وبی روی ۷۲ و یا نهایتا روی ۹۰ بگذارید.
- سعی کنید بیشتر از رنگها استفاده کنید زیرا رنگ حجمی ندارد.
- از تکرار پترنها و تکسچرها به جای یک تصویر بزرگ استفاده کنید.
- تمامی تصاویر دکمه ها و آیکنهای شبکه های اجتماعی را در یک عکس بگنجانید.
- سعی کنید با وب سایتهای کاهش حجم همچون optimizilla.com حجم تصاویر را کم کنید.
- فرمتهاي كم حجم رايج عكس براي استفاده در صفحات وب JPEG، Gif و PNG هستند.
- از فایل فلش استفاده نکنید.