بهترین روش طراحی سایت

در هر حرفه‌ای که باشید مطمئنا از شبکه‌های اجتماعی برای معرفی شغل خود به دیگران استفاده می‌کنید. شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و داشتن یک کانال تلگرام بهترین نوع آن در ایران هستند که به کمک آن‌ها می‌توانید روی جذب مشتری و معرفی کسب و کار خود در سطح کشور و حتی بین الملل فعالیت داشته باشید.

اما همانطور که می‌دانید این شبکه‌های اجتماعی به عنوان یک ابزار عاریه مورد استفاده قرار می‌گیرند. در استفاده از آنها کنترل کاملی ندارید و هر لحظه ممکن است که فیلتر شده و دسترسی به آنها در شرایط سختی فراهم باشد که هم اکنون نیز همینطور است. یا اینکه کشور ما را تحریم کرده و امکان استفاده کامل یا استفاده از برخی امکانات آنها را نداشته باشیم که باز هم همینطور است.

گذشته از همه این مشکلات، استفاده از ابزار اجتماعی به دلیل نبود ساختار رسمی زیاد مناسب نیستند و بهتر است از یک وب سایت برای کسب و کار خود استفاده کنیم. شبکه‌های اجتماعی هم می توانند روی برند کردن کسب و کار و ارسال مشتریان به سایت تاثیرگذار باشند که در کنار سایت می‌توانید از روش‌های بازاریابی شبکه‌های اجتماعی کمک بگیرید.

آموزش ایجاد و ساخت سایت در اینترنت

ایجاد سایت در اینترنت با خرید یک دامنه آغاز می‌شود. دامنه‌ها در انواع پسوندهای مختلف ملی(مانند IR، IN، TR) و بین المللی(مانند COM، NET، ORG) ارائه می‌شوند که برای خرید هر یک از این دامنه‌ها شرایط و قیمت‌های خاصی وجود دارد. وقتی آدرس دامنه در مرورگر تایپ شده و روی دکمه Enter جهت دسترسی کلیک می‌شود، قلب بازاریابی از طریق اینترنت برای کسب و کار شما شروع به تپیدن خواهد کرد.

آدرس IP سرور شما توسط دامنه‌ای که به آن متصل است جستجو شده و در نهایت پس از اینکه پیدا شد، محتویات سایت در دسترس بازدیدکننده یا مشتری قرار خواهد گرفت.

پس از خرید دامنه نیاز به یک فضا دارید که با قرار دادن فایل‌های خود درون آن بتوانید صفحات خود را در دسترس بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو قرار دهید. کلیه داده ها و فایل‌های روی سایت شما در این فضا قرار دارند که به این فضا هاست می‌گوییم. هاست بخش کوچکتری از فضای یک سرور است که هر سرور می‌تواند به بیش از ۱۰۰۰ هاست تقسیم شده باشد که هر یک از سایت‌ها روی یکی از این هاست‌ها در دسترس خواهند بود.

برای هر یک از سایت‌های میزبانی شده سرور منابع، فضا و پهنای باندی در نظر گرفته شده که در طول یک ماه قابل استفاده است و اگر این مقدار تخصیص داده شده پاسخگو نباشد باید آن را ارتقا دهید. که تبعا ارتقا هاست به امکانات و مشخصات بیشتر هزینه بیشتری را می‌طلبد.

با فراهم شدن هاست و دامنه سایت شما آماده است که صفحات در آن ایجاد شده و محتوای صفحات در دسترس کاربران قرار گیرد. در چنین حالتی سایت‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند.
دسته اول: سایت‌های استاتیک یا ثابت

چنین سایت هایی دارای تعداد صفحات محدودی هستند. این سایت‌ها جزو دسته کسب و کارهای کوچک تقسیم بندی می‌شوند که معمولا هدف راه اندازی آنها معرفی خدمات و محصولات یک کسب و کار است تا بازدیدکنندگان به این کسب و کار آشنا شده و از طریق راه‌های تماس که فراهم است قادر به ایجاد ارتباط با شما باشند.

این سایت ها به صورت کاملا کدنویسی شده طراحی می‌شوند و فاقد پایگاه داده برای پردازش اطلاعات هستند. همه چیز توسط زبان‌های HTML، CSS، JS و چند زبان دیگر طراحی شده و در دسترس قرار می‌گیرد. اگر نیاز داشته باشید که صفحه جدیدی ایجاد کنید، برای طراحی آن باید با کدنویسی این زبان‌ها صفحه مورد نظر را ایجاد کنید که کاری زمان‌بر و دشوار است.

هزینه ساخت چنین سایت‌هایی هزینه پایینی هم دارد.
دسته دوم: سایت‌های پویا یا داینامیک

این سایت‌ها شامل صفحات بسیار زیادی هستند که در ساخت آنها از یک سیستم سایت ساز استفاده شده است. معمولا در این سایت‌ها داده‌ها نیاز به تحلیل و پردازش دارند. برای همین کدنویسی در این سایت‌ها به زبان‌های برنامه نویسی که نیاز به مفسر دارد ختم می‌شود. زبان برنامه نویسی همه وظایف را تعیین کرده و داده‌هایی که در چنین سایت‌هایی رد و بدل می‌شود به صورت برنامه نویسی شده است.

از نمونه این سایت‌ها می‌توان به سایت فروش محصولات به صورت اینترنتی یا ارائه خدمات آنلاین اشاره کرد که برای طی کردن فرآیند خرید نیاز به طی مراحلی مانند ثبت سفارش، بررسی سفارش، پرداخت سفارش، تاییدیه پرداخت و در نهایت دریافت محصول یا خدمات است.

 

بهترین روش طراحی سایت

سیستم مدیریت محتوا در این نوع سایت ها امکان مدیریت ساده و آسان را برای طراحی صفحات خواهد داد. بنابراین نیازی به داشتن دانش فنی در زمینه کد نویسی برای ساخت سیستم ندارید. اما برای اینکه چنین سیستم سایت سازی را داشته باشید باید خودتان آن را طراحی کرده و یا اینکه از روش‌های موجود که در ادامه معرفی می‌کنیم استفاده کنید.
سیستم‌های سایت ساز برای ایجاد و ساخت سایت در اینترنت

سیستم‌های سایت ساز به سه دسته مختلف تقسیم می‌شوند که هر یک امکانات و هزینه‌های مختص به خود را برای راه اندازی و طراحی سایت خواهند داشت. شما می‌توانید از یکی از این نوع سیستم‌ها برای ساخت سایت استفاده کنید.
۱- سیستم سایت ساز اختصاصی

این سیستم‌ها به صورت کاملا اختصاصی برای یک سایت طراحی می‌شوند. برای استفاده از سایت ساز اختصاصی نیاز به خرید دامنه و هاست دارید که با قرار گرفتن سیستم روی هاست و نصب آن امکان مدیریت سایت برای شما فراهم خواهد شد.

طراحی در آنها به صورت صفر تا صد بوده و شامل همه مراحل طراحی گرافیکی، کد نویسی، سئو و بهینه سازی است. پشتیبانی در این سیستم اختصاصی بر اساس قرارداد بوده و پس از اتمام دوره پشتیبانی نیاز به تمدید آن دارید. این پشتیبانی صرفا مربوط به حل مشکلات و راهنمای کار با سیستم خواهد بود.

برای افزودن امکانات جدید باید به سورس کامل سیستم دسترسی داشته باشید که در بیشتر مواقع سورس به صورت متن باز در اختیار شما قرار داده نمی‌شود. همین مسئله باعث می‌شود تنها سازنده اولیه سیستم قادر به توسعه و افزودن امکانات به آن باشد. به تبع افزودن امکانات نیز جزو وظایف ذکر شده در قرارداد نبوده و مجبور هستید برای کوچکترین امکانی که به آن نیاز پیدا می‌کنید هزینه بالایی پرداخت کنید، چرا که سیستم به صورت اختصاصی تهیه شده است.

به دلیل توسعه این سیستم توسط یک تیم کوچک، تست امنیت روی آن به شکل درستی انجام نمی‌گیرد. به همین دلیل با پیدا شدن کوچکترین باگ مورد حمله قرار گرفته و از امنیت کافی برخوردار نیستند.
۲- سیستم سایت ساز رایگان

این سیستم‌ها به صورت متن باز در دسترس قرار دارند که هسته سیستم به صورت رایگان عرضه می‌شود. برای استفاده از این سیستم ها نیاز به خرید دامنه و هاست دارید که در نهایت با نصب سیستم روی هاست سایت شما آماده شده و می‌توانید از آن استفاده کنید.

برخی نمونه‌های پرطرفدار برای ساخت انواع سایت عبارتند از:

وردپرس(مناسب سایت‌های محتوایی و فروشگاهی)
جوملا(مناسب سایت‌های خبری و شرکتی)
دروپال(مناسب انواع سایت)
پرستاشاپ(مناسب سایت فروشگاهی)
مجنتو(مناسب سایت فروشگاهی)
اپن کارت(مناسب سایت فروشگاهی)

امکانات اولیه که در هر یک از این سیستم‌ها ارائه می‌شود محدود است. لذا برای داشتن امکانات مد نظر خود نیاز دارید که به پشتیبانان و توسعه دهندگان این سیستم مراجعه کرده و مواردی مثل ماژول و قالب را با قیمت‌های مختلفی که از ۳۰۰ هزار تومان شروع شده و تا چند میلیون نیز قرار دارد خریداری کنید.

امنیت در این سیستم‌ها به نسبت بالا است. اما به دلیل متن باز بودن و در دسترس بودن هسته سیستم برای هر کسی، کوچکترین باگی که در هسته سیستم یا ماژول‌های استفاده شده در آن پیدا شود، کلیه سایت‌هایی که از آن استفاده می‌کنند این شانس را دارند که مورد هک قرار گیرند.
۳- سیستم سایت ساز پرتال

در استفاده از این نوع سایت ساز نیازی به خرید هاست و دامنه ندارید. بر اساس نیازی که برای فضای سایت دارید، کافی است یکی از پلن‌ها را انتخاب کرده و سایت خود را در زمانی کوتاه راه اندازی کنید. دامنه ارائه شده از سوی سایت ساز پرتال به صورت رایگان ارائه می‌شود. برخی پکیج‌ها صرفا دارای دامنه رایگان IR و برخی دارای دامنه IR و COM هستند.

بخشی از هزینه که پرداخت می‌کنید صرف برخورداری از فضا و دامنه است که اگر با شرایطی یکسان برای دو حالت قبلی یک مقایسه انجام دهیم، چیزی در حدود ۱۰ درصد از هزینه پرداختی به عنوان فضا و دامنه در نظر گرفته خواهد شد.

امنیت این سیستم هم به دلیل آپدیت‌های مداوم که همه روزه روی آن انجام گرفته و رفع می‌شود در سطح بالایی قرار دارد.

برای داشتن یک سایت حرفه ای نیاز به داشتن یک پشتیبان خواهید داشت که مشکلات سایت را برطرف کرده و اگر نیاز به امکانات جدیدی داشتید بتواند این امکانات را برای سایت فراهم کند. برای داشتن همین پشتیبان ماهیانه باید یک حقوق ثابتی را در نظر بگیرید که با گذشت زمان و افزایش انتظارات شما از سایت ساز این هزینه هم افزایش پیدا خواهد کرد. اما سایت ساز پرتال این مشکل را حل کرده است و تیم قوی از پشتیبانی سیستم به صورت ۲۴ ساعته در کنار شما هستند تا هرگاه مشکلی برای سایت شما پیش آمد سریعا برطرف کنند. تیم توسعه دهنده سیستم نیز در حال افزودن امکانات جدید به سیستم هستند تا بتوانید بدون پرداخت هزینه اضافه از امکانات جدید استفاده کنید.
چرا پرتال برای ایجاد سایت در اینترنت گزینه مناسب‌تری است؟
سئو و بهینه سازی سایت در گوگل

فروشگاه ساز پرتال بر اساس جدیدترین متدهای طراحی سایت ساخته شده است. سایت شما با استفاده از این فروشگاه ساز سرعت بیشتری را خواهد داشت. صفحات به صورت کامل بهینه سازی شده استانداردهای لازم برای داشتن سایتی با رتبه بالا در گوگل در آنها رعایت شده است. همه چیز برای شما آماده است تا در موتورهای جستجو مانند جت به سمت رتبه‌های بالاتر در حرکت باشید.
استفاده از قالب‌های متنوع

در فروشگاه ساز و سایت ساز پرتال قالب‌های متنوع در نظر گرفته شده است. در طراحی این قالب‌ها از به‌روزترین متدهای روش طراحی سایت با تمرکز روی UI و UX استفاده شده است. همچنین خود شما قادر هستید به کمک ابزار طراحی قالب، متناسب با نیاز خود ظاهر سایت را طراحی کنید.

قالب‌های آماده پرتال به صورت مداوم در حال آپدیت هستند و قالب‌های جدیدی نیز به آنها اضافه می‌شود. ضمن اینکه هنگام ساخت سایت می‌توانید از تیم پرتال درخواست کنید که طراحی قالب به صورت اختصاصی برای شما انجام گیرد.
طراحی ریسپانسیو و واکنشگرا

بهترین روش طراحی سایت

 

× هر سوالی دارید ازمون بپرسید