روش های موجود برای طراحی سایت

 روش های موجود برای طراحی سایت

روش های طراحی سایت

گاهی با مراجعه به شرکتها با تنوع قیمت روبه رو می شوید و شاید این سوال در ذهن پیش بی آید
یکی از این دلایل می تواند روشهای مختلف طراحی سایت باشد.

 

به طور کلی طراحی سایتها به سه روش انجام می شوند:

۱٫ طراحی سایت استاتیک ( ثابت )

یکی از روش های طراحی سایت، طراحی سایت استاتیک است.وب سایت های استاتیک معمولا برای معرفی شرکت، شخصیت و یا فعالیتی خاص کاربرد دارد. این نوع سایت اصطلاحا فقط یک حالت show دارد.
وبسایتهای استاتیک به راحتی قابل تغییر نیستند و معمولا اطلاعات محتوایی ثابتی دارند. چنانچه نیاز به ارسال نظر کاربران یا ثبت نام آنها در وب سایت باشد، قطعا این نوع وب سایت کاربردی نخواهد بود.

 

مزایای سایت استاتیک:

این نوع وبسایت معمولا زمان کمتری برای طراحی نیازدارد و قطعا هزینه های پایین تری خواهد داشت ، همچنین به علت تعداد صفحات محدود، نیاز به فضای هاست چندانی ندارد.

 

معایب سایت استاتیک :

چنانچه در مواقع خاص نیاز به انجام تغییری در سایت باشد، قطعا نیاز به متخصص طراحی سایت است و هر شخصی قادر نخواهد بود اینگونه سایتها را به روز رسانی کند. در واقع وب سایتهای ایستا همیشه وابسته به شرکت طراح خواهند بود، وبرای همین امروزه کمتر مورد استقبال قرار می گیرند.

 

۲٫ طراحی سایت داینامیک ( پویا )

با رویکار آمدن سیستم مدیریت محتوا این نوع طراحی سایت روی کار آمد. این نوع سایت براساس نیاز مشتری طراحی می شود و بر خلاف سایتهای استاتیک به راحتی توسط مدیر سایت قابل تغییر است.

مدیر این نوع وب سایت بدون نیاز به داشتن دانش فنی، از طریق پنل مدیریت محتوا به طور مداوم اطلاعات و محتوای این گونه سایتها را تغییر می دهد و همین امر باعث شده که محبوبیت وبسایت داینامیک روز به روز بیشتر شود.
لازم به ذکر است که طراحی این نوع وب سایت نیازبه دانش بالایی دارد و شرکتهای طراحی سایت حرفه ای در بهبود این روش طراحی و ایجاد وب سایتهای کاربر محور ب�� هم در رقابت هستند.

 

مزایای وب سایت داینامیک:

در این نوع طراحی می توان تعداد صفحات نا محدود ایجاد کرد و پنل مدیریت محتوای سایتهای داینامیک کاملا اتوماتیک عمل می کنند و کارشناسانی که ورود اطلاعات این وب سایتهارا به عهده دارند به راحتی قادر خواهند بود این کار را انجام دهند.

مدیر وب سایت داینامیک قادر خواهد بود به صورت آنلاین در هر زمان و هر مکانی به راحتی اطلاعات ومحتوای سایت خود را تغییر دهد.

 

 

 

معایب وبسایت داینامیک یا پویا:

اگر این نوع وب سایت توسط یک شرکت معتبر و نیروی متخصص و حرفه ای طراحی شود معمولا بی نقص است و شاید معایبی که بتوان به آن وارد کرد هزینه بالاتر نسبت به سایتهای استاتیک و زمان بیشتری که برای طراحی صرف می شود، باشد.

 

۳٫ طراحی سایت فلش

این نوع طراحی سایت در سالهای گذشته رواج پیدا کرده بود و طرفداران خاص خود را داشت. سایتهای فلش خود به دو دسته ایستا و نیمه پویا طبقه بندی می شوند. سایتهای فلش ایستا همانطور که از نامش پیداست قابل تغییر نیستند و معمولا ثابت هستند و برای تغییرنیاز به آگاهی از علم فلش است.

اما سایتهای فلش نیمه پویا تا حدودی قابل تغییر هستند البته این تغییرات محدود است وبه سادگی تغییرات وب سایتهای داینامیک نیست.

سایتهای فلش معمولا توسط نرم افزارهای خاص طراحی می شوند.

 

مزایای سایتهای فلش:

بنا به عقیده برخی از افراد سایتهای فلش به لحاظ طراحی زیباترند.

 

معایب سایتهای فلش:

از عمده ترین معایب این نوع وب سایت این است که موتورهای جستجو قادر به تشخیص محتوای این نوع وب سایت نیستند و با روی کار آمدن سئو و اهمیت بالا آمدن وب سایتها در نتایج موتورهای جستجو، این مشکل بسیار حائز اهمیت است.

علاوه بر این سایتهای فلش اصطلاحا سنگین هستند و سرعت بارگذاری را پایین می آورند.
با توجه به تمام موارد بالا، گفتنی است که اکثر شرکت های طراحی سایت معتبر و متخصص توانایی طراحی هر سه نوع وب سایت را دارند و بنابه نیاز مشتری و با توجه به خواسته های او از یک وب سایت، اقدام به ساخت وب سایت می کنند.

روش های موجود برای طراحی سایت

× هر سوالی دارید ازمون بپرسید