نکاتی پیرامون طراحی سایت استاتیک و مقایسه با طراحی سایت داینامیک

image74

اولین قدم،طراحی سایت استاتیک

طراحی سایت استاتیک ابتدایی ترین هدف طراحی سایت میباشد  . طراحی سایت استاتیک مجموعه کوچک از اسناد HTML , CSS است که ساختار ثابتی دارد و بیشتر برای مواردی استفاده می شود که نیاز به تغییرات روزانه ندارد.طراحی سایت یا استاتیک Static و یا داینامیک Dynamic است فقط در مدل اول یعنی استاتیک تنها چند صفحه ثابت و به اصطلاح مرده آماده می شود که به راحتی نمی توان در انها تغییرات ایجاد کرد و برای هر تغییر و یا بروزرساتی نیاز به برنامه نویس و کسی است که دارای دانش کدنویسی باشد . سایت هایی که تنها نیاز به معرفی خدمات خود را دارند و هر هفته و یا ماه فقط یک تغییر در سایت می دهند از این روش می توانند استفاده کنند ، البته این تغییرات باید به نحوی باشد که باعث خراب شدن شکل کلی سایت نباشد در غیر اینصورت مشکلی جدی برای برنامه نویس بوجود می آید. طراحی سایت تنها به این روش نیست و شما می توانید طراحی سایت داینامیک که کاملا برعکس استاتیک است را انتخاب کنید و براحتی محتوای سایت را هر زمان که خواستید تنها با چند کلیک ایجاد کنید.برای طراحی سایت مراحل زیادی را باید گذراند که به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد و یا می توانید بصورت کامل در صفحه طراحی سایت مشاهده کنید.

۱. تجزیه و تحلیل نیاز های مشتری

۲. طراحی گرافیک سایت

۳. تبدیل تمام صفحات به HTML / CSS

۴. انتخاب CMS ( سیستم مدیریت محتوا ) بر اساس نیاز ها

۵. کدنویسی سایت ( طراحی سایت داینامیک )

در مراحل بالا اگر توجه کرده باشید برای طراحی سایت استاتیک کافیست تا مرحله ۳ را گذراند و دیگر به ماقی مراحل نیست. معمولا کسانی که از این روش استفاده می کنند متوجه معایب آن هستند و مزایای ان را نیز می دانند بجز مواردی که طراحی سایت توسط اشخاصی باشد که این مزایا و معایب را به خوبی برای انها توضیح نداده باشند. طراحی سایت استاتیک به صرفه و ارزان است و نیاز به هزینه کردن زیادی ندارد ، سریع تر اماده می شود و نیاز به منبع سرور گرانی نیست . با ابن حال این مدل طراحی سایت را ما اصلا توصیه نمی کنیم بخاطر اینکه شاید در ابتدا هزینه زیادی نکنید اما بعد از گذشت زمان متوجه می شوید هزینه های کم اما به تعداد بالا برای بروزرساتی سایت خود کرده اید.

 line

تفاوت سایت استاتیک و سایت داینامیک

در بالا اشاره به  طراحی سایت داینامیک کردیم و اینجا به تفاوت های آن اشاره مختصری می کنیم. طراحی سایت داینامیک نیاز به هزینه زیادی دارد اما تغیرات در آن بخاطر پنل مدیریت ( سیستم مدیریت محتوا ) بسیار آسان است به نحوی که شما براحتی می توانید مطالب ، محصولات و صفحات نامحدودی را به راحتی ایجاد کنید بدون نیاز به اینکه هزینه ایی را متقبل شوید. طراحی سایت داینامیک هزینه اولیه طراحی سایت بالایی خواهد داشت و همینطور زمان اماده سازی شاید زیاد خواهد بود اما بعد از تکمیل این فرایند ها شما برای همیشه راحت هستید و می توانید از سایت خود لذت ببرید نه اینکه به دنبال کدنویس خود باشید برای کوچکترین تغیرات.

 line

طراحی سایت استاتیک مورد استفاده در :

سایت های ثابت و کم هزینه

سایت هایی با طول عمر کم

کارفرمایان عجول

سایت های با تغیرات بسیار کم

line

معایب طراحی سایت استاتیک

۱. هزینه های زیاد برای ویرایش و بروزرسانی

۲. سئو ضعیف

۳. داشتن دانش برنامه نویسی برای تغییرات در صورت نداشتن برنامه نویس

۴. سایتی راکت و کم کاربرد برای کاربر

۵. نداشتن پنل مدیریتی

۶. در ارتباط بودن با طراح سایت بصورت دائم

 

line

مزایا طراحی سایت استاتیک

۱. کم هزینه بودن در ابتدا

۲. نیاز به منبع کم

۳. تحویل سریع و فوری

۴. امنیت نسبتا بالا

۵. مناسب برای شرکت های کوچک با تغییرات کم

line

نتیجه گیری

معایب بیشتر از مزایا بود در نهایت تیم طراحی سایت آی وحید به هیچ وجه موافق با طراحی سایت استاتیک نمی باشد و تمام کارهایی که تا به امروز بر روی اینترنت قرار داده است همراه با سیستم مدیریت محتوا محبوب وردپرس بوده است. اگر شما هزینه کمی برای طراحی سایت دارید بهتر است در ابتدا طراحی استاتیک سایت خود را در مرحله اول سفارش دهید و سپس بعد از مدت زمانی آن را بر روی سیستم مدیریت محتوایی پیاده سازی کنید.

نکاتی پیرامون  طراحی سایت استاتیک و مقایسه با طراحی سایت داینامیک

 

× هر سوالی دارید ازمون بپرسید