مراحل طراحی سایت حرفه ای

ممکن است برخی به زبان های PHP، جاوا اسکریپ، CSS و … آشنایی ابتدایی داشته باشند و بتوانند یک سایت را با استفاده از قالب های آماده و یا جوملا طراحی کنند، اما در نهایت سایت آنها به عنوان یک سایت حرفه ای به شمار نمی رود و ممکن است در میانه راه با مشکلات متعددی مواجه شود.

مراحل طراحی سایت حرفه ای

مرحله اول: ثبت آدرس سایت یا دامنه

دامنه به معنای لینک سایت یا آدرس است که کاربران به هنگام ورود به صفحات سایت آن را در بالای صفحه مشاهده می کنند. قبل از هر کاری، ابتدا باید دامنه سایت مشخص شود که می تواند متناسب با موضوع فعالیت باشد. برای مثال اگر شما در زمینه «طراحی سایت» فعالیت دارید و قصد راه اندازی وب سایت را دارید، می توانید از واژه هایی همچون؛ design، tarrah  و … استفاده کنید. این کار به بهینه سازی سایت کمک می کند و موجب می شود تا در زمان جستجوی کلمات کلیدی، موتورهای جستجو به سایت شما دسترسی پیدا کنند.

در ادامه باید دامنه را کوتاه کرده و از قرار دادن حروف اضافه به دنبال سایت جلوگیری کنید. این کار باعث می شود تا آدرس سایت در ذهن کاربران باقی بماند و برای ورود مجدد به سایت مشکلی نداشته باشند. استفاده ازcom ، .ir ، .net ، .biz ، .org،.info ، .tv و … نیز که در انتهای دامنه قرار می گیرد، با توجه نوع کاربرد و میزان گستردگی فعالیت سایت است. برای مثال وب سایت های که در داخل کشور فعالیت دارند، از پسوند ir استفاده می کنند. در حالی که برای راه اندازی یک وب سایت بین المللی، پسوند  comمناسب تر است.

مرحله دوم: ثبت هاست

هاست به فضایی گفته می شود که می تواند محتواها و فایل های سایت را در خود حفظ و ثبت کند. از طریق هاست می توان وب سایت را در اینترنت به اشتراک گذاشت. در واقع هاست فضایی از هارد یک کامپیوتر قدرتمند یا سرور متصل به اینترنت است. هاست ها را می توان از شرکت های طراحی سایت خریداری کرد. هاست و دامنه از یکدیگر مجزا هستند و می توانند از شرکت های مختلف و با فاصله زمانی خریداری و اجرا شوند.

 

مرحله سوم: اتصال دامنه به هاست

برای اتصال دامنه به هاست می توان از DNS سرور استفاده کرد. به این صورت که DNS سرور را در کنترل پنل دامنه وارد کرده و سپس از طریق DNS ها، دامین را به هاست متصل کنید. برای اتصال باید به تمامی DNS های موجود دسترسی داشته باشید. این کار از طریق شرکت فروشنده هاست انجام می شود. در پایان می توانید لینک سایت را در گوگل جستجو کرده و به سایت دسترسی پیدا کنید.

مرحله چهارم: طراحی سایت

با ثبت دامنه سایت و ورود به آن از طریق گوگل، نوبت به طراحی سایت می رسد. سایت ها با توجه به نوع هدف و موضوع آنها، به اشکال مختلفی طراحی می شوند. بنابراین قبل از اقدام به طراحی آن، باید موضوع فعالیت، شرایط کار و همچنین نیازها و امکاناتی که باید در اختیار کاربران قرار بگیرد، به دقت بررسی شوند.

از سوی دیگر طراحی سایت براساس اصول استاتیک یا داینامیک نیز از دیگر مواردی است که در این مرحله باید انتخاب شود. در سایت های استاتیک، افراد عادی نمی توانند سایت را به روزرسانی کنند. در صورتی که مدیریت سایت در سیستم مدیریت محتوا و بروزرسانی سایت تسلط کافی ندارد، بهتر است از روش طراحی سایت داینامیک استفاده شود. در این روش می توان سایت را از طریق نرم افزار مدیریت محتوا (CMS) کنترل کرد. البته سایت های حرفه ای، از روش طراحی سایت استاتیک استفاده می کنند.

 

مرحله پنجم: بارگذاری سایت در هاست

پس از طراحی سایت باید آن را در هاست که از قبل در نظر گرفته ایم، بارگذاری کنیم. برای این کار باید تمامی اطلاعات سایت را به هاست انتقال داده و سپس کدهای برنامه نویسی شده، امنیت سایت، اطلاعات دیتابیس و … را تنظیم کرد.

ویژگی های سایت های حرفه ای

عدم استفاده از قالب های آماده

استفاده از تگ های اختصاصی قالب

تسلط کافی برنامه نویس بر html و css برای طراحی قالب

رعایت استانداردهای برنامه نویسی

استفاده از فنون فتوشاپ و تکنیک های طراحی

مراحل طراحی سایت حرفه ای

× هر سوالی دارید ازمون بپرسید